vegan girl eating bread with reolì spreadable oil

Consumer line

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Reolì for consumers

Reolì creams


A good alternative to butter with no-lactose, no animal cholesterol and lower saturated fats.

Reolì realizza per il consumatore una crema di olio extravergine di oliva o in alternativa girasole, completamente vegetale, ottenuta mediante un processo produttivo innovativo, in grado di preservare e rendere stabili le proprietà nutrizionali e salutistiche dell’olio.


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picture of a olive tree
picture of a sunflower
Picture of a Reolì curl

A real substitute to butter


Reolì creams represents a real substituted for butter, 100% vegetable, cholesterol-free, lighter, with the taste and beneficial properties of Extra Virgin Olive Oil and sunflower oil

A heltier alternative to margarines


It is a healthy alternative to margarines present on the market, although vegetable, continue to be made with low quality oils, high in saturated fat, or with hydrogenated fats and countless preservatives, coloring and aromas.


The advantages

The advantages and benefits of Reolì creams

Wellness advantages

I prodotti Reolì sono certificati vegan, naturalmente privi di colesterolo, lattosio, glutine e ricchi di sostanze antiossidanti propri dell’olio nobile di partenza.

Reolì creams are the only ones free from:

  • Palm oil
  • Hydrogenated fats
  • GMOs
  • Added flavors
  • Colors

Reolì creams are naturally free form:

  • Lactose
  • Gluten
  • LDL Cholesterol
a spoon with reolì sunflower curl

Certified products

Vegan and organic certificates


Reolì products are ICEA Vegan and Organic certified

icea vegan certificate mark for reolì

ICEA vegan certified

icea organic certificate mark for reolì

ICEA Bio certificate

Reolì in your recipes

reolì extravirgin stick

The advantages in recipes

Better yeld in recipes

La consistenza e la lavorabilità del burro, ma con una resa maggiore

Le creme Reolì hanno la consistenza fisica e la lavorabilità tipica del burro ma con una resa maggiore. Infatti ne basta un 20% in meno rispetto alla dose di burro richiesto in ricetta.

Assicurano ai prodotti il risultato di fragranza e friabilità ottenibili con il burro ma non con l’olio tal quale liquido.


Recipes with Reolì


recipes with reolì

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